Nem szoktam naponta fozni, reszben mert nincs is kedvem mindig, annak ellenere, hogy szeretek, reszben nincs idom.A meatloaf azert jo, mert melegen is finom, hidegen viszont napokig szendvicskent eheto.Pontosan olyan finom, amilyen mutatos.
Hozzavalok:
szendvics zsomle
salata, paradicsom, paprika
salata dressing, esetleg vaj
Elkeszites:
Mivel a szendvics is eheto hidegen melegen, eloszor megpiritjuk a kifli-zsomlet,vigyazat nem tul szarazra.Az aljat megvajazzuk(el is maradhat), erre rendezzuk el a salatat, majd a vekonyra szeletelt meatlofot.Tetejere paradicsom-karikakat, paprika-karikakat helyezunk, es egy kevesnyi dressinggel vagy mustarral, esetleg a tetejere kent szoszbol megmaradttal megkenjuk.Csak eppen hogy.Ratesszuk a tetejet, es kettevagva esetleg, vagy igy egyben maris fogyaszthato.
Keszites nehezsegi foka:konnyu
No comments:
Post a Comment